O Δρ. Πάτσης στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής

 

 

Οκτώβριος 2019

 

Ο Δρ. Πάτσης συμμετείχε στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλάστικής χειρουργικής που έλαβε χώρα στο Ευγενίδιο Ίδρυμα στην Αθήνα, από 16 έως 20 Οκτωβρίου 2019.

Στο συνέδριο που διοργανώθηκε από την Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ (Έλληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής) της οποίας ο Δρ. Πάτσης είναι ενεργό μέλος, συμμετείχαν πλαστικοί χειρουργοί από όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Αναπτύχθηκαν επίστημονικά θέματα τόσο του αισθητικού όσο και του επανορθωτικού τομέα, ενώ τελέστηκαν και οι εκλογικές διαδικασίες της  εκπροσώπησης των Ελλήνων Πλαστικών χειρουργών.

Aξίζει να σημειωθεί, πώς οι πλαστικοί χειρουργοί που είναι εγγεγραμμένοι στην Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ είναι πιστοποιημένα εκπαιδευμένοι και ειδικευμένοι ώς πλαστικοί χειρουργοί, δηλαδη στα εν λόγω μητρώα δεν μπορεί να εγγραφεί κάποιος μή πιστοποιημένος πλαστικός χειρουργός.

Το συνέδριο πραγματοποιείται ανά διετία, και είναι η σημαντικότερη εγχώρια επιστημονική συνάντηση πλαστικών χειρουργών, από την οποία ο Δρ. Πάτσης δε θα μπορούσε να απουσιάζει.

 

[email protected]

T.2421-404084

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER