Θεραπείες πριν και μετά

Before - ImageAfter - Image

Ρυτίδες έκφρασης

Η ενέσιμη θεραπεία της ΒΟ(τουλινικής)ΤΟΞ(ίνης) εξαλείφει τις ρυτίδες έκφρασης που έχουν πλέον εγκατασταθεί μόνιμα στις περιοχές του μετώπου, του μεσόφρυου , του έξω κανθού (πόδι της χήνας), ή των ρυτίδων του καπνιστή.

Before - ImageAfter - Image

Face Lifting

Με αδιόρατες τομές εμπρός και πίσω από το αυτί, ο πλαστικός χειρουργός παρεμβαίνει στις εν τω βάθει ανατομικές δομές διορθώνοντας την πτώση του μέσου και κατώτερου τμήματος του προσώπου που έχει επέλθει με το πέρασμα των ετών.

Before - ImageAfter - Image

Αυξητική στήθους με ενθέματα σιλικόνης

Ο Δρ. Πάτσης εφαρμόζει τις αξιόπιστες τεχνικές αυξητικής στήθους, με τομή είτε περιθηλαία (γύρω απο τη θηλή) είτε στην υπομάστιο και με τη χρήση αποκλειστικά και μόνο ενθεμάτων σιλικόνης που φέρουν την έγκριση FDA.

Before - ImageAfter - Image

Βλεφαροπλαστική

Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά , φυσικά , άμεσα και μόνιμα. Είναι μία από τις επεμβάσεις με το μεγαλύτερο δείκτη «ευχαρίστησης” για τον ασθενή.

Before - ImageAfter - Image

Λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση επιτυγχάνει τη σμίλευση του σώματος, την αλλαγή του σχήματος των περιοχών που παρουσιάζουν περίσσεια λίπους και τοπικού πάχους

Before - ImageAfter - Image

Υαλουρονικό πρόσωπο

Το ενέσιμο υαλουρονικό οξύ είναι η θεραπεία «γεμίσματος» και αναπλήρωσης του χαμένου όγκου στο πρόσωπο. Ρυτίδες όπως αυτές των ρινοπαρειακών, της πικρίας , του καπνιστή στο άνω χείλος, στο μεσόφρυο επωφελούνται της θεραπείας με ενέσιμο υαλουρονικό οξύ, ανακτώντας την αρχική «μη ρυτιδωμένη» εικόνα τους.

Before - ImageAfter - Image

Γυναικομαστία

Η χειρουργική επέμβαση για τη διόρθωση της γυναικομαστίας είναι συνήθως ή εξατομικευμένη λιποαναρρόφηση η οποία μπορεί και να πλαισιωθεί από χειρουργική εκτομή τμήματος αδενολιπώδους ιστού αν κριθεί απαραίτητο στον προεγχειρητικό σχεδιασμό.

Before - ImageAfter - Image

Κοιλιοπλαστική

Η κοιλιοπλαστική, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, είναι η επέμβαση που επιφέρεις τις μεγαλύτερες αλλαγές στην εμφάνιση, στην ποιότητα ζωής και την αυτοπεποίθηση του υποψηφίου.

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER