Συχνές ερωτήσεις για τις θεραπείες

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Το κόστος κάθε θεραπείας μπορεί να ποικίλει από άτομο σε άτομο. Καθένας έχει διαφορετικές αλλοιώσεις και ανάγκες, για αυτό και κάθε θεραπεία χειρουργική ή μη επεμβατική που πραγματοποιεί ο Δρ. Πάτσης είναι εξατομικευμένη και προσαρμοσμένη στον κάθε ενδιαφερόμενο. Κατ’επέκταση, το κόστος είναι διαφορετικό ανά κλινική περίπτωση.

Η παραμόρφωση προκύπτει όταν συντρέχουν κυρίως δυο παράγοντες :

α. Η εκπαίδευση του ιατρού είναι ελλειπής.

β. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται (πχ. υαλουρονικό κλπ) είναι μη εγκεκριμένα και πιστοποιημένα

Ο Δρ. Πάτσης είναι πιστοποιημένα πολλάκις εκπαιδευμένος για θεραπείες υαλουρονικού , ΒΟ(τουλινική) ΤΟΞ(ίνη), νημάτων  και του πλήρους φάσματος των μη επεμβατικών θεραπείών , ενώ είναι αντίστοιχα εξειδικευμένος για τις χειρουργικές επεμβάσεις τις οποίες αναλαμβάνει. Στο ιατρείο του θα βρείτε τα ανάλογα πιστοποιητικά.

Τα υλικά που χρησιμοποιεί, είναι αποκλειστικά και μόνο υλικά που φέρουν εγκρίσεις και πιστοποιήσεις, από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου, ενώ κάθε θεραπεία και υλικό που εφαρμόζει φέρει αποδεικτική βιβλιογραφία.

Όλες οι ενέσιμες θεραπείες έχουν προσωρινά αποτελέσματα και όχι μόνιμα. Επίσης, όλες είναι αναστρέψιμες , καθώς υπάρχουν είτε αντίδοτα είτε τεχνικές που μειώνουν και αναστέλλουν την όποια δράση τους, με κάποιους χρονικούς περιορισμούς. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι θεραπείες είναι αναστρέψιμες.

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER