Χειρουργικές επεμβάσεις | Σώμα

Λιποαναρρόφηση PROMELTER HD με Υπερήχους

Σήμερα, η χειρουργική επέμβαση της κλασσικής λιποαναρρόφησης είναι δυνατό να εμπλουτιστεί με νέες ιατρικές διεγχειρητικές τεχνολογίες , δηλαδή τεχνολογίες που πλαισιώσουν την κλασσική διαδικασία εντός του χειρουργείου και βοηθούν στην επίτευξη αποτελεσμάτων που μέχρι σήμερα ήταν ανέφικτα ή αδιανόητα.

Η δημοφιλέστερη τεχνική  χειρουργικής λιποαναρρόφησης στη σύγχρονη εποχή είναι η λιποαναρρόφηση υποβοηθούμενη από διεγχειρητικούς υπερήχους (Ultrasound Assisted Lipoplasty) .

O Δρ. Πάτσης εφαρμόζει την λιποαναρρόφηση υψηλής απόδοσης, με τη χρήση του μηχανήματος PROMELTER HD , καθώς είναι πιστοποιημένα εκπαιδευμένος για την συγκεκριμένη χειρουργική τεχνική.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

1 - 4 ώρες

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική/ Μέθη/ Γενική

ΠΑΡΑΜΟΝΗ

0 - 1 ημέρα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μόνιμα

Η κλασσική επέμβαση υποβοηθείται από ειδικές ενδοδερμικές κάνουλες τιτανίου που εκπέμπουν υπερήχους μεταβλητού μήκος κύματος προκειμένου να επιτύχουν τη γαλακτωματοποίηση του λίπους διαμέσου της ελεγχόμενης περιοχικής θερμικής λιπόλυσης.

Η τεχνολογία των διεγχειρητικών υπερήχων είναι πατενταρισμένη και φέρει έγκριση FDA, κάτι που σημαίνει πώς η αποτελεσματικότητα είναι βιβλιογραφικά αποδεδειγμένη και όχι κάποιο πρόσκαιρο τρικ.

Οι περιοχές που συνήθως εφαρμόζεται η λιποαναρρόφηση με διεγχειρητικούς υπερήχους PROMELTER HD,  είναι η κοιλιά, τα πλαϊνά ψωμάκια, οι γοφοί , το προγούλι, το εσωτερικό των μηρών, τα γόνατα, οι γάμπες, οι γλουτοί , οι βραχίονες των χεριών , το ανδρικό στήθος (γυναικομαστία) και γενικότερα κάθε περιοχή με περίσσεια λίπους .

Before - ImageAfter - Image

Τα πλεονεκτήματα αυτής της υπέρ-σύγχρονης χειρουργικής μεθοδολογίας είναι:

  • Αυξημένη ποσότητα αναρρόφησης λίπους (έως και 200%)
  • Σύσφιξη στο μέγιστο βαθμό (+45%)
  • Εξαιρετικής ποιότητας αναρροφημένο λίπος (λιπομεταφοράς – λιπογλυπτικής)
  • Μηδενική ανάρρωση, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες 
  • Μικρές τομές 2 χιλιοστών
  • Ανάδειξη κοιλιακών μυών (six pack) 
  • Κυτταρίτιδα
  • Επανεπεμβάσεις / Λιποίδημα

Η λιποαναρρόφηση υποβοηθούμενη με διεγχειρητικούς υπερήχους είναι η πιο σύγχρονη και (βιβλιογραφικά αποδεδειγμένα) αποτελεσματική μεθοδολογία χειρουργικής λιποαναρρόφησης . Τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής όπου είναι εξαιρετικά δημοφιλής, όσο και στα μεγαλύτερα κέντρα της Ευρώπης, αναδεικνύεται ως η Nο1 επεμβατική θεραπεία πλαστικής χειρουργικής. Στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από το Δρ. Πάτση , ακολουθώντας τα πλέον προηγμένα διεθνή πρότυπα χειρουργικής λιποαναρρόφησης.

Η Ultrasound Assisted Lipoplasty αποτελεί υπόδειγμα συγκερασμού της πλαστικής χειρουργικής τεχνικής και της ιατρικής προηγμένης τεχνολογίας προς όφελος του ασθενή».

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER