Nέο Ιατρείο Πλαστικής Χειρουργικής στην Αθήνα

 

 

Νέο Ιατρείο :  Αθήνα @ Γρανικού 5 – Μαρούσι

 

*Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας του νέου μας ιατρείου Πλαστικής Χειρουργικής στην Αθήνα, Γρανικού 5 στο Μαρούσι, στις ιατρικές εγκαταστάσεις της #ACE_Athens (Aesthetics Center Athens).

*Ο Δρ. Πάτσης, διατηρώντας την μόνιμη έδρα του στο Βόλο, (Κωνσταντίνος Θ. Πάτσης Πλαστικός Χειρουργός) θα δέχεται προγραμματισμένα ραντεβού στο νέο του ιατρείο στην Αθήνα, σε προκαθορισμένες ημερομηνίες , ώς επιστημονικός συνεργάτης της Ace Asthetics Athens . Οι διαθέσιμες ημερομηνίες του ιατρείου της Αθήνας, θα ανακοινώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην ιστοσελίδα μας αλλά και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

*Στο νέο ιατρείο (ACE Athens – Aesthetics Center) θα μπορείτε να ακολουθήσετε όλες τις μέχρι τώρα παρεχόμενες υπηρεσίες από το Δρ. Πάτση, δηλαδή μή επεμβατικές/ ενέσιμες / χειρουργικές θεραπείες ή ιατρικά μηχανήματα καθώς και να προγραμματίσετε το χειρουργείο σας σε μια από τις συνεργαζόμενες κλινικές της Αθήνας.

*Μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας με το Δρ. Πάτση στο ιατρείο της Αθήνας, καλώντας είτε στο τηλέφωνο του ιατρείου του Βόλου (2421-404084) είτε στο ιατρείο της Αθήνας (210-6471066) .

Βόλος:   *K. Καρτάλη 172             *T:2421-404084
Αθήνα : *Γρανικού 5 – Μαρούσι *Τ: 210-6471066

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER