Μη επεμβατικές θεραπείες | Πρόσωπο

Ενέσιμο Λίφτινγκ

Το «υγρό λίφτινγκ» είναι μια καινοτόμα εφαρμόγή υαλουρονικού οξέος που αντιμετωπίζει τη γήρανση του προσώπου ολιστικά. Ακολουθώντας τη λογική του χειρουργικού λίφτινγκ , χωρίς όμως να είναι χειρουργική διαδικασία, ο Δρ. Πάτσης στο ιατρείο εγχύει το εξειδικευμένης σύστασης υαλουρονικό οξύ σε συγκεκριμένα σημεία και ανατομικά επίπεδα για να επιτύχει τη μέγιστη ανόρθωση του προσώπου. Η θεραπεία απαιτεί άριστη γνώση της ανατομβίας του προσώπου , άρτια εκπαιδευση στη συγκεκριμένη τεχνική και εγκεκριμένα υλικά για το μέγιστο αποτέλεσμα.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

1 - 2 ώρες

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Δεν απαιτείται/ Αναισθητική κρέμα

ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Δεν απαιτείται

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

16 - 24 μήνες

Ο Δρ. Πάτσης, εκπαιδευμένος από την ακαδημία της Juvederm Allergan για τη συγκεκριμένη τεχνική ,παρεμβαίνει εξατομικευμένα και αναπληρώνει τους χαμένους όγκους σε όποιο σημείο του προσώπου χρήζει αναπλήρωσης, διορθώνει το οβάλ αποκαθιστώντας τις γωνίες της κάτω γνάθου , εξαλείφει τα σημεία που προδίδουν γήρανση και ανορθώνει εμφανώς το πρόσωπο, χρησιμοποιώντας συνδυασμούς διαφορετικών υαλουρονικών οξέων.

Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image

Η θεραπεία έχει ομολογουμένως εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χωρίς να υποκαθιστά το χειρουργικό λίφτινγκ, το υγρό λίφτινγκ είναι μια εναλλακτική πρόταση που αντιμετωπίζει εξαιρετικά τη διαδικασία της γήρανσης.

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER