Χειρουργικές επεμβάσεις | Πρόσωπο

Ρινοπλαστική

Η ρινοπλαστική είναι μια χειρουργική επέμβαση της πλαστικής χειρουργικής που στόχο έχει τη διόρθωση ατελειών και δυσμορφιών που ενδεχομένως υπάρχουν στη ρινική περιοχή, είτε εκ φύσεως είτε μετά από τραυματισμό ή ατύχημα. Η «καμπούρα» ή αλλιώς ήβος της μύτης, η μεγάλη ή η σκολιωτική (στραβή) μύτη είναι οι συχνότερες αιτίες που εντοπίζει κάποιος που επιθυμεί να υποβληθεί σε ρινοπλαστική. Ο Δρ. Πάτσης, εκπαιδευμένος τόσο στην ανοιχτή όσο και στην κλειστή μέθοδο ρινοπλαστικής επεμβαίνει και στο οστέινο τμήμα της μύτης διορθώνοντας τον ήβο, όσο και στο πρόσθιο χόνδρινο τμήμα της προκειμένου να ανασηκωθεί η κορυφή της (tip / supratip) ή να μεταβληθούν οι διαστάσεις της.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

3 - 4.30 ώρες

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Ολική

ΠΑΡΑΜΟΝΗ

24 ώρες

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μόνιμα

Συχνά, σε εξειδικευμένες περιπτώσεις που οι ήδη υπάρχουσες ανατομικές δομές δεν επαρκούν χρησιμοποιούνται αυτόλογα μοσχεύματα χόνδρου, για την επίτευξη του επιθυμητού σχήματος. Σε ασθενείς που παρουσιάζουν και σκολίωση ρινικού διαφράγματος πραγματοποιείται η απαιτούμενη διόρθωση. Η τελική εικόνα είναι αρμονική καθώς αποκαθίστανται με φυσικό τρόπο οι σωστές αναλογίες του προσώπου. Πολύ συχνά η ρινοπλαστική συνδυάζεται με άλλες χειρουργικές επεμβάσεις πλαστικής χειρουργικής στο πρόσωπο ή στο σώμα.

Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image

Η χειρουργική επέμβαση διαρκεί περίπου 3 -4 ώρες και απαιτείται μονοήμερη νοσηλεία στην κλινική.

Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες ημέρες και η πλήρης επιστροφή στις κοινωνικές δραστηριότητες επέρχεται μετά την πρώτη εβδομάδα.

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER