Χειρουργικές επεμβάσεις | Πρόσωπο

Λίφτινγκ Λαιμου (Neck Lift)

Η διόρθωση της γήρανσης της περιοχής του λαιμού, η οποία προδίδει έντονα και την πραγματική ηλικία , επιτυγχάνεται με τη χειρουργική επέμβαση του Neck Lift ή λίφτινγκ λαιμού. Το αντιαισθητικό «λυρί» που συχνά εντοπίζεται στο λαιμό, προκύπτει από το διαχωρισμό στη μεσότητα των δύο πλευρών (δεξιά & αριστερά) του βασικότερου μυ του λαιμού που αποκαλείται «μυώδες πλάτυσμα» . Ο πλαστικός χειρουργός, διαμέσου τομών που είναι παρόμοιες με αυτές του λίφτινγκ (προωτιαία / οπισθοωτιαία) επεμβαίνει στο μυώδες πλάτυσμα με τέτοιο τρόπου που τελικά αποδίδει ένα νεανικό και σφυγιλό λαιμό, χωρίς ρυτιδώσεις και χωρίς το ενοχλητικό λυρί.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

2.30 - 3 ώρες

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Ολική

ΠΑΡΑΜΟΝΗ

24 ώρες

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μόνιμα

Σε πολλές περιπτώσεις, για την επίτευξη των επιθυμητών αποτελεσμάτων, το λίφτινγκ λαιμού συνδυάζεται και με λιποαναρρόφηση στην περιοχή (προγούλι/ περίγραμμα). Συνήθως το λίφτινγκ λαιμού πραγματοποιείται συνδυαστικά , στα πλαίσια ενός λίφτινγκ προσώπου , πολλαπλασιάζοντας την ικανοποίηση του ενδιαφερόμενου.

Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image

Η διάρκεια της χειρουρχικής επέμβασης είναι μεταξυ δυόμιση και τριών ωρών, η παραμονή στην κλινική μετά το χειρουργείο είναι συνήθως 24ώρες και η επάνοδος στις κοινωνικές δραστηριότητες είναι σχεδόν άμεση.

Ο μετεγχειρητικός πόνος είναι ανύπαρκτός και τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά, φυσικά και εντυπωσιακά.

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER