Χειρουργικές επεμβάσεις, Επανορθωτικές επεμβάσεις | Πρόσωπο, Σώμα

Μελάνωμα

Το μελάνωμα είναι η επιθετικότερη μορφή καρκίνου του δέρματος , με γρήγορη εξάπλωση και δυνατότητα μετάστασης . Στη χώρα μας, το μελάνωμα παρουσιάζει αυξημένα ποσοστά εμφάνισης στον πληθυσμό. Η εικόνα του αρχικά μοιάζει με δερματική βλάβη (σπίλος- ελιά) , όμως παρουσιάζει ειδικά στοιχεία που ο Δρ. Πάτσης μετά την κλινική εξέταση εντοπίζει.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

1 - 3 ώρες

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική/ Γενική

ΠΑΡΑΜΟΝΗ

1 - 24 ώρες

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μόνιμα

Ο Δρ. Πάτσης, υπέυθυνος του ιατρείου Μελανώματος στο 6ο Νοσοκομείο ΙΚΑ και στο Ογκολογικό Νοσοκομείο Κηφισιάς Αγιοι Ανάργυροι επί σείρά ετών, είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος για την διάγνωση , τη θεραπεία και την παρακολούθηση των κλινικών περιπτώσεων μελανώματος.

Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image

Ο Δρ Πάτσης ακολουθεί πιστά τα διεθνώς καθορισμένα πρωτόκολλα διαχείρισης μελανώματος και είναι εκπαιδευμένος για τη χειρουργική αντιμετώπιση (εκτομή, ευρύτερη εκτομή, φρουρός λεμφαδένας, λεμφαδενικός καθαρισμός) για κάθε κλινική περίπτωση.

Σε συνεργασία με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, και εφόσον κριθεί απαραίτητο με βάση το πρωτόκολλο, συγκαλείται ογκολογικό συμβούλιο για την ενδεχόμενη θεραπεία ακτινοβολίας ή χημειοθεραπείας.

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER