Χειρουργικές επεμβάσεις | Σώμα

Λιποαναρρόφηση

Η λιποαναρρόφηση είναι μια από τις δημοφιλέστερες θεραπείες της πλαστικής χειρουργικής παγκοσμίως. Αποσκοπεί και επιτυγχάνει τη σμίλευση του σώματος, την αλλαγή του σχήματος των περιοχών που παρουσιάζουν περίσσεια λίπους και τοπικού πάχους, με αποτέλεσμα την αρμονικότερη εικόνα της σιλουέτας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

1 - 4 ώρες

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική/ Μέθη/ Γενική

ΠΑΡΑΜΟΝΗ

0 - 1 ημέρα

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μόνιμα

Η λιποαναρρόφηση πραγματοποιείται από το Δρ. Πάτση σύμφωνα με τα τελευταία θεραπευτικά πρωτόκολλα για τη διασφάλιση των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Η κλασσική λιποαναρρόφηση (suction assisted liposuction – SAL) αποτελεί την πιό διαδεδομένη τεχνική την οποία ο Δρ. Πάτσης, αναλόγως της κλινικής περίπτωσης εμπλουτίζει με νεότερες διεγχειρητικές τεχνολογίες όπως οι θερμολυτικές κάννουλες υπερήχων (Vaser / Ultra Sound Assisted Lipoplasty) ή ραδιοσυχνοτήτων (Bodytite – RF Assisted Lipoplasty) ώστε να επιτύχει εκτός από τη μέγιστη αναρρόφηση και τη μέγιστη σύσφιξη των δερμουποδόριων δομών.

Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image

Η λιποαναρρόφηση μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε στο ιατρείο είτε στις συνεργαζόμενες κλινικές ενώ η αποθεραπεία είναι άμεση και συνήθως δεν απαιτείται νοσηλεία, κάτι που σημαίνει πως η ανάληψη των δραστηριοτήτων είναι άμεση. Οι περιοχές της κοιλιάς, τα πλαινά ψωμάκια, το στήθος (γυναικομαστία στους άνδρες), οι γοφοί, το εσωτερικό των μηρών και των γονάτων, είναι οι πλέον συνηθισμένες περιοχές που επωφελούνται της λιποαναρρόφησης.

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER