Χειρουργικές επεμβάσεις | Σώμα

Λιποίδημα

Το λιποίδημα είναι μια κλινική οντότητα άγνωστης αιτιολογίας , η οποία επηρεάζει το κάτω μισό του κορμού του σώματος. Συχνά συγχέεται με την παχυσαρκία ή το λεμφοίδημα και αυτό επιδρά αρνητικά στην εικόνα του λιποιδήματος, καθώς χάνεται πολύτιμος χρόνος και το λιποίδημα εξελίσσεται.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

3 - 10 ώρες

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Γενική αναισθησία

ΠΑΡΑΜΟΝΗ

1 - 2 ημέρες

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μόνιμα

Προκείται για μια νόσο που αφορά τη μέση, τους γλουτούς, τα ισχία, τους μηρούς, τα γόνατα, τις γάμπες, προκαλώντας τους υπέρμετρη διόγκωση και δυσανάλογη όψη σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα.Στα διάφορα στάδια του, το λιποίδημα εξελίσσεται σε μια υπερδιογκωμένη σιλουέτα, που διαχωρίζεται σαφώς στην περιοχή των αστραγάλων, καθώς το άκρο πόδι (πέλμα-δάκτυλα) είναι φυσιολογικό, με επώδυνη συμπεριφορά και δυσχέρεια στις κινήσεις.

Before - ImageAfter - Image

Δεν υπάρχει ώς σήμερα θεραπεία ίασης για το λιποίδημα, όμως η πλαστική χειρουργική προσφέρει τη λύση για τη βελτίωση της εικόνα και των συνοδών συμπτωμάτων ενός λιποιδηματικού ασθενούς. Ο Δρ. Πάτσης εφάρμοσε για πρώτη φορά στη Θεσσαλία το γερμανικό πρωτόκολλο χειρουργικής αντιμετώπισης λιποιδήματος, με Mega λιποαναρρόφηση των περιοχών , ταυτόχρονη θερμολιπόλυση με ειδικές κάνουλες υπερήχων , αποκόλληση ιστών με ψεκασμό ειδικού διαλύμματος υπό συγκεκριμένη πίεση, προσαρμοσμένη νοσηλεία και αποθεραπεία.

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER