Μη επεμβατικές θεραπείες | Σώμα

Κυτταρίτιδα

Η κυτταρίτιδα αφορά στο 80-90% του γυναικείου πληθυσμού. Επί της ουσίας πρόκειται για μια διεργασία που λαμβάνει χώρα στον υποδόριο ιστό και της οποίας τα αποτελέσματα είναι ορατά επιφανειακά στο δέρμα. Ως αιτία της δημιουργίας κυτταρίτιδας ενοχοποιούνται τα οιστρογόνα, δηλαδή ορμόνες που κατ’εξοχήν χαρακτηρίζουν το γυναικείο φύλλο.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

1 ώρα

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Αναισθητική κρέμα

ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Δεν απαιτείται

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

12 μήνες

Η συσσώρευση των οιστρογόνων επιφερει εν τω βάθει αλλοιώσεις που προκαλούν τη χαρακτηριστική εικόνα «φλοιό πορτοκαλιού» ή «μικρά λακκάκια». Οι άντρες παρουσιάζουν ελάχιστα έως καθόλου κυτταρίτιδα ακριβώς επειδή τα οιστρογόνα τους κυμαίνονται σε πολύ χαμηλά επίπεδα αλλά και γιατί η διάταξη του λιπώδους ιστού τους είναι διαφορετική.

Before - ImageAfter - Image

Η κυτταρίτιδα συναντάται τόσο σε νορμοβαρή όσο και σε παχύσαρκα άτομα. Η θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας είναι κατά κύριο λόγο ενέσιμη. Ειδικά διαλύμματα προσυσκευασμένα & εγκεκριμένα, εγχύονται σε συγκεκριμένο βάθος στο υποδόριο με στόχο την μείωση της κυτταρίτιδας.

Πρόκειται για επαναλαμβανόμενη θεραπεία της οποίας τα αποτελέσματα εμφανίζονται μετά από χρονικό διάστημα κάποιων μηνών. Η ενέσιμη θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας μπορεί να συνδυαστεί και με ελάχιστα επεμβατικές θεραπείες , λεμφικά μασάζ ή λιποαναρρόφηση για τη μέγιστη αποτελεσματικότητα.

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER