Χειρουργικές επεμβάσεις | Σώμα

Κοιλιοπλαστική

Η κοιλιοπλαστική, τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες, είναι η επέμβαση που επιφέρεις τις μεγαλύτερες αλλαγές στην εμφάνιση, στην ποιότητα ζωής και την αυτοπεποίθηση του υποψηφίου. Ενδείξεις που υπαγορεύουν το πότε κάποιος θα επωφεληθεί από την κοιλιοπλαστική, είναι η κρεμάμενη κοιλία μετά από μεγάλες μεταβολές και απώλεια βάρους και η χαλάρωση της κοιλιάς μετά από εγκυμοσύνες.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

2.30 - 6 ώρες

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Γενική αναισθησία

ΠΑΡΑΜΟΝΗ

1 - 2 ημέρες

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μόνιμα

Η επέμβαση προαπαιτεί ακριβή προεγχειρητικό σχεδιασμό και έλεγχο του ασθενούς ώστε να καθοριστεί η τεχνική της κοιλιοπλαστικής που είναι κατάλληλη για την κλινική του περίπτωση. Σε κάθε full κοιλιοπλαστική (abdomminoplasty) , ο ομφαλός μετατοπίζεται σε μια νέα θέση, σε αρμονία με τη νέα σωματοδομή, ενώ οι ορθοί κοιλιακοί μύες συμπλησιάζονται ενισχύωντας το κοιλιακό τοίχωμα και τη «σφιχτή» όψη. Η κοιλιοπλαστική μπορεί να έιναι η κλασσική, ενώ στην πλειοψηφία ο Δρ. Πάτσης εφαρμόζει συνδυαστικές τεχνικές κοιλιοπλαστικής με ταυτόχρονη λιποαναρρόφηση (Saldahna) και θερμολιπόλυση με κάνουλες υπερήχων (VASER like) για το απόλυτο αποτέλεσμα. Με αυτά τα εφόδια, εκτός της αφαίρεσης της περίσσειας του δερμολιπώδους ιστού της κοιλιάς, δημιουργείται «μέση» ενώ είναι δυνατό να «ζωγραφιστούν» οι κοιλιακοί μύες προσδίδωντας μια όψη γυμνασμένη στο σώμα.

Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image

Με τις σύγχρονες τεχνικές αναισθησίας και χειρουργικής, και φυσικά χάρης στην εφαρμογή πρωτοποριακών τεχνολογιών σε επίπεδο εξοπλισμού, η ανάρρωση είναι ταχύτατη και η κινητοποίηση άμεση. Ο χρόνος παραμόνής στην κλινική έχει μειωθεί στο ελάχιστο και η επιστροφή στις κοινωνικές δραστηριότητες είναι εφικτή από την 4η-5η ημέρα. Οι χειρουργικές παραλλαγές της κοιλιοπλαστικής είναι η mini κοιλιοπλαστική και η belt( Ζωνοειδής) κοιλιοπλαστική. Η μίνι κοιλιοπλαστική είναι η χειρουργική επέμβαση που διορθώνει την μικρής έκτασης δερμολιποχάλαση στην περιοχή της κοιλιακής χώρας. Συνηθέστερα μετά από την εγκυμοσύνη, η ήπια χαλάρωση στην περιοχή της κοιλιάς προκαλεί ένα ελάχιστο «δίπλωμα» χαμηλά , το οποίο δεν είναι εφικτό να υποχωρήσει με εκγύμναση ή άλλες μεθόδους. Η μίνι κοιλιοπλαστική, προσαρμοσμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες, είναι μια κοιλιοπλαστική με πολύ περιορισμένες τομές , αδιόρατες ουλές χωρίς μετατόπιση του ομφαλού σε νέα θέση και με μηδενικές μετεγχειρητικές παραχωρήσεις ώς προς την ανάρρωση. Τα αποτελέσματα της μινι κοιλιοπλαστικής είναι άμεσα και μόνιμα.

 

Η ζωνοειδής ή Belt κοιλιοπλαστική απευθύνεται σε βαριατρικούς ασθενείς που εμφανίζουν εκσεσημασμένη (τεράστια) περίσσεια δερμολιπώδους ιστού τόσο στην περιοχή της κοιλιακής χώρας, όσο και στην οσφυική περιοχή της μέσης. Πρακτικά, η εκσεσημασμένη περίσσεια αφορά όλο το κεντρικό κομμάτι του κορμού στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του. Η ζωνοειδής κοιλιοπλαστική είναι μια απαιτητική και πολύωρη χειρουργική επέμβαση που επιβάλλει ολιγοήμερη νοσηλεία και προσεκτική ανάρρωση. Οι εξειδικευμένες τεχνικές αναισθησίας που ακολουθούνται από την ομάδα του Δρ. Πάτση όπως και η εξατομικευμένη νοσηλευτική φροντίδα στην κλινική είναι αναπόσπαστα κομμάτια της επιτυχίας της επέμβασης. Η ευγένεια των χειρισμών των ανατομικών μονάδων από το Δρ. Πάτση είναι αυτή που εγγυάται την επιτυχία και την απροβλημάτιστη ανάρρωση.

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER