Μη επεμβατικές θεραπείες | Σώμα

Ενέσιμη λιποδιάλυση

Το τοπικό και επίμονο λίπος αντιμετωπίζεται σε κάποιο βαθμό με μη επεμβατικές μεθόδους. Μία από τις αποδεδειγμένα αποτελεσματικές θεραπείες, είναι η ενέσιμη λιποδιάλυση , δηλαδή η έγχυση τοπικά στο υποδόριο λιποδιαλυτικών παραγόντων. Το βάθος έγχυσης υπερβαίνει κατά πολύ αυτό της κλασσικής μεσοθεραπείας με το υλικό να απορροφάται περίπου στο 1.5 εκατοστά βαθύτερα του δέρματος.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

30 λεπτά - 1 ώρα

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Τοπική

ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Δεν απαιτείται

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μόνιμα

    Η ενέσιμη ουσία που χρησιμοποιείται, έιναι προσυσκευασμένη και εγκεκριμένη ώστε να υπάρχει η μέγιστη ασφάλεια και απόδοση. Τα λιποκύτταρα των υπό έγχυση περιοχών, απορροφούν την ενέσιμη ουσία και οδηγούνται σε προγραμματισμένη απόπτωση απελευθερώνοντας το λιπώδες περιεχόμενο τους. Αυτό, συλλέγεται από το λεμφικό σύστημα του οργανισμού και οδηγείται σταδιακά σε αποβολή από το σώμα με τις εκκρίσεις.

    Η ενέσιμη λιποδιάλυση (δεσοξυχολικού οξέος) είναι μια διαδικασία ανώδυνη που πραγματοποιείται στο ιατρείο και τα αποτελέσματατα της είναι ορατά περίπου δύο μήνες μετά την 1η θεραπεία. Σε περιοχές όπως κοιλιά, γοφοί, ψωμάκια, η θεραπεία είναι απαραίτητο να επαναλαμβάνεται έως και 4 φορές. Δεν απαιτείται ανάρρωση ή αποχή από τις δραστηριότητες. Η ενέσιμη λιποδιάλυση δεν υποκαθιστά την χειρουργική λιποαναρρόφηση καθώς δεν είναι συγκρίσιμη σε επίπεδο αποτελεσματικότητας.

     

    logo_gallery

    ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER