Επανορθωτικές επεμβάσεις | Στήθος

Aποκατάσταση μετά από Μαστεκτομή

Το στήθος είναι το σύμβολο της γυναικείας φύσης και για το λόγο αυτό η ανάγκη για την αποκατάσταση του μετά από μαστεκτομή είναι επιτακτική. Η αποκατάσταση δύναται να πραγματοποιηθεί άμεσα (Immediate Breast Reconstruction) ή σε δεύτερο χρόνο (Delayed Breast Reconstruction).

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

1.30 - 3 ώρες

ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ

Γενική αναισθησία

ΠΑΡΑΜΟΝΗ

Δεν απαιτείται

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Μόνιμα

Στην πρώτη περίπτωση η αποκατάσταση λαμβάνει χώρα στον ίδιο χειρουργικό χρόνο της μαστεκτομής ενώ στη δεύτερη έπεται κάποιων μηνών. Ο Δρ. Πάτσης, εκμεταλλευόμενος την εμπειρία από τη θητεία του σε κλινικές πλαστικής χειρουργικής ογκολογικών νοσοκομείων της Ελλάδας & του εξωτερικού, πραγματοποιεί επεμβάσεις αποκατάστασης στήθους είτε άμεσες είτε ετεροχρονισμένες, με τη χρήση διατατήρων/ ενθεμάτων ή χρήση αυτόλογου λίπους και διήθηση βλαστοκυττάρων αλλά και με τη μεταφορά κρημνών (πλατύς ραχιαίος – LD Flap ή ορθός κοιλιακός TRAM Flap).

Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image
Before - ImageAfter - Image

Οποιαδήποτε επιλογή χειρουργικής τεχνικής αποκατάστασης στήθους απαιτει σοβαρό προεγχειρητικό σχεδιασμό και προσήλωση στα διεθνή βιβλιογραφικά δεδομένα προκειμένου να εξασφαλιστεί ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα που θα διαγράψει οριστικά τις άσχημες αναμνήσεις της κακοήθειας.

 

logo_gallery

ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΗΣΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΤΕ ENTER